duminică, februarie 14, 2010

Ziua asta speciala in care toata lumea se iubeste...

Meniu>Mesagerie>Mesaj Nou > "Azi e Ziua Indragostitilor! Nu stiu daca esti sau nu indragostit, nu stiu daca trebuie sa iti urez sau nu ceva, dar pentru ca esti langa mine, pentru ca ma faci sa rad, pentru ca pregatesti cel mai bun pui cu portocale , pentru ca ma pupi doar in somn ca pe copii, pentru tot ce m-ai invatat, da-mi voie sa iti spun La multi ani! , azi de Sf.Valentin!Te sarut iubitul meu!"  Mesaj trimis :-)



                                                          Camasa mea...cravata lui!  



...to be continued!

4 comentarii:

  1. Cik uneori cuvintele pe care nu le spui se pierd ... asa ca vreau sa te intreb: Dk ii spui "iubitul meu" inseamna k il iubesti nu? Sau e doar una din fazele tale de "iubire trecatoare"?

    Sau poate ii spui asa din nevoia de a simti ceva acolo unde nu este ... Sau poate ma insel eu, dar stiu ca tu ce zici nu neaparat si simti :) Oricum ma bucur ca mi-am dat seama la timp ce fel de persoana esti ... k iti aduci aminte de oameni atunci knd ai tu nevoie sa ti fie bine Imi pare rau k am crezut in tine la un mom dat cu tot sufletul meu

    RăspundețiȘtergere
  2. Este iubitul meu desi nu aveam aceeasi culoare a pielii, nu avem aceeasi religie, nu aveam nici macar aceeasi limba...Dar este iubitul meu pentru ca este langa mine cand altii au preferat sa fuga, pentru ca ma face fericita doar prin simpla prezenta...Pentru ca si o iubire trecatoare de-ar fi de el nu mi-ar parea rau asa cum mi-am pierdut poate timpul cu multi altii...E dreptul meu sa aleg pe cine sa iubesc sau cine sa ma faca fericita... Nu e el destinul meu ,dar pentru ceea ce e acum e mai mult decat suficient...Daca pentru tine iubitul meu inseamna un om pe care iubesti, pentru mine inseamna omul langa care ma trezesc in fiecare zi si care imi zambeste si imi spune cu o romana ciudata...buna dimineata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodata nu am inteles iubitii frustrati din trecut...daca Anonim nu mai e in viata ta nu vad de ce ii mai pasa.Ar fi fost dovada de curaj sa isi spuna numele insa e mai usor sa vorbesti dincolo de anonimat.Eu te-am cunoscut asa cum esti si nu pot decat sa iti spun fruntea sus! Nu asculta vocile trecutului, mai bine ca oricine stii ca la un moment roata vietii se intoarce. Te pup .Ana

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pleca urechea la tot ce se spune.
    Te cunosc si dezaprob ce spune primul anonim, sau "iubitul frustrat" cum si-a castigat numele.

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele pe care nu le spui , se pierd :