sâmbătă, ianuarie 23, 2010

Pentru oricare din ei...

Nu ma astept ca toata lumea sa ma placa asa cum nu plac nici eu pe orcine, nu ma astept sa primesc respect din partea oricui chiar daca eu incerc sa il ofer indiferent de situatie, nu ma astept sa impart idei si ganduri cu oameni incapabili sa isi exprime frustrarea si prefera sa ramana anonimi, nu mai am incredere in nimeni si un prieten imi spunea ca nu e bine sa te increzi in cine nu crede... , nu imi pasa cum imi judeca ceilalti viata pentru ca eu inca pot merge cu fruntea sus, nu imi pasa ca poate iti sunt nesuferita sau m ai transformat in dusman dar frecventezi pagina asta sa vezi daca mai traiesc, nu imi pasa daca esti mai cult decat mine sau mai citit cum nu ar trebui sa iti pese ce consider eu extraordinar , nu imi pasa daca cei 7 ani de acasa i-ai petrecut pe strada, nu imi pasa ca tie iti pasa de ceea ce scriu eu, nu imi pasa ca poate par aroganta cand altora nu le pasa ca poate nu e decat o aparenta, nu imi pasa ca au altii impresii despre mine daca se tem sa mi le spuna in fata, nu imi pasa de nimic atata timp cat oamenii care ma vor prietena ma au, au rabdare, stiu ce pot, ce vreau, ce stiu, ce as face oricand pentru ei... de restul pur si simplu nu imi pasa pentru ca cineva,candva a ajuns la concluzia ca "Ignoranta e mai costisitoare decat o educatie buna..." iar eu am trait mereu modest!

vineri, ianuarie 22, 2010

Explaining sex to kids

Asa putem explica unui copil sexul si nu numai! Pe mine m-a amuzat copios mailul cu aceste poze iar ideile surprinse sunt pur si simplu extraordinare!:)) Enjoy!























luni, ianuarie 18, 2010

Torturi sau TORTURI dupa ce casa de piatra se...darama! :D

Cum a spune "da, vreau!" este extrem de usor si a incerca sa renunti la idee dupa cativa ani este mai mult decat complicat, m am gandit sa adaug azi cateva torturi...sau torturi (depinde cum pui accentul) pentru proaspetii fosti insuratei! :) Enjoy!

















vineri, ianuarie 15, 2010

Un dezastru in imagini... Cutremurul din Haiti

Nu pot spune nimic pentru ca la vederea acestor imagini cuvintele refuza sa sa pronunte...
Nu pot decat sa ma gandesc ce s-ar intampla daca o astfel de catastrofa s-ar intampla la noi, unde constructiile vechi de cand lumea si cladirile bulinate de ani de zile ameninta sa ne ingroape exact ca pe ei...oameni nevinovati in fata maniei naturii! Trist...