joi, august 18, 2011

Motivul pentru care...


...mergem mai departe! Nu toti il cauta, unii nici nu au nevoie de el pentru a se trezi in fiecare dimineata! Unora pur si simplu viata le da toate motivele pentru a merge mai departe! Mai raman cei care nici nu cauta,nici nu au ,nici nu stiu ce asteapta pentru a merge mai departe! Pe ei trebuie sa ii ajutam! Cuvintele mele sunt doar o adaptare a unei scrieri din Biblie despre oameni si capacitatea lor de a cunoaste. Chiar si asa ideea de baza e aceeasi si se aplica la fel...
Nu vreau sa imi transform blogul intr-un Zid al Plangerii ,nici nu caut atentia nimanui! E blogul meu si pot scrie ce doresc,imi pot exprima ideile si sentimentele asa cum poate nu pot in viata reala, si nu pentru ca nu vreau ci pentru ca adesea nu am cu cine sa impart trairile pe care le am!
Adesea mi se intampla , si sunt convinsa ca nu sunt singura, sa vad detalii, sa vad mai mult decat ar trebui si pentru ca vad pe "furis" nu pot sa intreb, dar vad, ascult, simt si tin totul pentru mine, poate la un moment dat in viata imi va fi de folos!
Sunt un om rau,sunt "a dracu`" dupa cum mi-ar face toti descrierea la capitolul: Cum ati caracteriza-o pe Adriana?. Si nu imi pasa! Stiu ca nu gresesc, si stiu ca ce fac si ce zic poate nu e intotdeauna corect,poate nu e intotdeauna ceea ce trebuie urmat sau zis insa numai eu stiu ca intentia mea e de bine, e de a ajuta! Ca efectele sunt altele atunci e usor sa dam vina pe perceptie, pe capacitatea de perceptie a celuilalt ca sa fiu mai precisa.
Suna pompos, suna interesant insa traiesc adesea drama omului care nu se poate adapta mediului daca nu ii prieste! Care nu poate sa zambeasca doar de complezenta, care nu vrea sa o faca pentru ca TREBUIE! Merit sa fiu batuta cu pietre pentru asta?
Am prieteni putini,si cand zic putini,definitia cuvantului e insuficienta pentru a aproxima!Ii am ,sunt cativa dar stiu ca ei nu ma vor trada chiar daca ne despart kilometrii, aspiratii, vise. Stiu ca ei nu imi vor inseala asteptarile! Asa definesc eu prietenii,asa gasesc de cuviinta ca trebuie numiti oamenii speciali pe care te poti baza oricand.
Pe ceilalti ii numesc amici,cunostinte, sau oameni pe care ii stiu din vedere si ...atat!
Imi fac iluzii, imi cladesc vise, imi pun dorinte, simt si traiesc cum e normal, cu toate privirile urate din jur, cu toate cuvintele de imbarbatare menite sa ma darame, cu toti impotriva mea si tot as merge cu capul sus! Si nu pentru ca sunt mandra ci pentru ca stiu un lucru:capul o data lasat nimic nu-l mai ridica! Prefer sa fiu demna pentru ceea ce am sau imi lipseste, pentru ceea ce nu cer decat sa datorez doar pentru ca am cerut candva!
E modul meu de a gandi si se observa din reactiile mele! Nu suntem la fel,noi oamenii nu suntem la fel,nu vom fi niciodata, dar mai bine admiti care iti e roulul intr-un grup,un cerc,o situatie decat sa ii lasi pe altii sa ti-l atribuie dupa bunul plac!
Am vorbit destul, e 1:30 si trebuie sa dorm! Ma simt asa de bine cand reusesc sa imi descarc sufletul aici!Simt ca si cum as vorbi cu cel mai bun prieten al sufletului meu!
Somn usor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvintele pe care nu le spui , se pierd :