luni, octombrie 17, 2011

De ce urasc relatiile


De ce urasc relatiile? As putea face o statistica a vietii mele si am sa adun si sa scad si tot la concluzia ca am pierdut 8 ani voi ajunge. I-am pierdut cu 2 relatii. La ce sunt bune relatiile? Cu ce ma ajuta ideea de a avea pe cineva alaturi cand patul imi e gol, la fel si holul cand vin acasa, la fel si masa din bucatarie care candva era pregatita parca pentru venirea mea? Copilul din mine si-a dorit mereu sa fuga de singuratate si a crezut mereu ca a gasit ceea ce stia de mica din
povestile cu printi si printese... Realitatea e mult mai dura insa... laptele si mierea curg numai la inceput, maxim cateva luni. Apoi incep sa apara la iveala defectele. Te deranjeaza insa nu i-ai spune, poate nu o mai face si a doua oara. Si totusi se intampla... si uite asa dintr-o relatie totul se transforma intr-un proces de cunoastere a celui de langa tine. Proces ce se termina cu una din variantele: e ceea ce parea si la inceput cand fluturii iti zbur dau prin stomac numai daca te saruta sau nu e nimic din ceea ce asteptai sau ai crezut la inceput. Variantele sunt cele 2. Acum urmeaza decizia: sunt fericit/a ca am gasit ce cautam si de aici incepe adevarata poveste de dragoste , decizia a doua ar fi : nu e chiar ce imi doresc dar merita o incercare ( gresit!!! total gresit! omul care nu iti place din prima rar o sa fie ceea ce cauti pentru o calatorie in viata, sunt si cazuri fericite insa putine) si a treia decizie : iubitule/o nu mai merge adica dupa 2 ani sa zicem ne dam seama ca nu suntem niciunul ceea ce celalalt isi doreste. Si uite asa se termina relatiile!




Respect si admir cuplurile care "se gasesc" din prima, cei pentru care ea e la fel de simpatica si cand doarme si poate sforaie, cele pentru care el e la fel de dragut si cand uita capacul ridicat, si lista poate continua. Dupa ce am urmatit azi cu mare interes filmul Friends with Benefits sunt hotarata sa ma opun relatiilor "from the bottom of my heart" cum ar spune englezii. O sa imi dau eu seama cand e cazul sa ma implic pana atunci nu imi mai trebuie complicatii, am si asa o viata complicata de ce sa imi pun singura piedici?

PS (pt tine): O sa iti fie dor de mine cand o sa fiu deja a altuia!(regula general valabila)

4 comentarii:

  1. Da, dar totusi ai omis partea aia cu sexul... adica, cireasa de pe tort.

    RăspundețiȘtergere
  2. De asta exista friends with benefits...prin benefits intelegi tot, inclusiv sex si altele! :D e ai simplu asa! pana cand constientizezi ca e cazul sa te implici. Ai vazut filmul?t

    RăspundețiȘtergere
  3. "I-am pierdut"
    ??
    Draga mea...nimeni nu-ţi garantează că eşti sau poţi fi Tutancamonul stabilităţii.
    Iarăşi nimeni nu-ţi poate garanta că ai făcut alegerea perfectă pentru inima sau mintea ta.

    Laptele şi mierea curg doar când îţi stabilizezi şi normezi propria inocenţă,dar şi a celuilalt.

    A face dragoste a sau a hrăni prietenia sau relaţionarea...este o Artă, este o abilitate divină a sufletului. Puţini o au , puţini o pot întreţine. De ce? Drag-ostea şi prietenia nu o poate avea oricine. Ţine de un respect şi de o puritate apparte.

    Apar defectele?:))
    Cui?
    Ale omului? :)
    Da.
    Dar cine are armele. CINE? :)

    Fluturii n-au nicio treabă cu iubirea ci doar cu îndrăgostirea. Un fel de: momentul îţi dă iluzia definitivului.

    O relaţie începe ca să fie terminată. Importantul este CUM o termini şi cu ce te alegi tu din TRĂITE...şi ÎNVĂŢĂMINTE.
    Trebuie să fii la un loc şi profesor şi elev şi director de Inspectorat "şcolar"
    :))

    Hmm..Idealul?? ...with Benefits.
    Pentru asta trebuie să fii pregătit destonic.
    O şcoală adevărată a emoţiilor, a educării şi transformării lor.

    Pup. Giurgiuveanco:)
    Şi La mulţi ani...

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele pe care nu le spui , se pierd :