duminică, ianuarie 12, 2014

Bărbații con cojones

Esti bărbat însă o demonstrezi numai arătând ca ai "cojones"? Ești bărbat și ai impresia ca făcând pe durul te plasează undeva într-un top ce există numai în mintea ta? Consideri ca deși ești plin de pete tot ea a greșit si vrei să îi dai o lecție ? Da-mi voie să te surprind!  Femeia pe care o iubești te va uita și va iubi un alt bărbat poate fara "cojones" dar care ii arată fără sa îi fie rușine, ca o iubește și cum și cât! Și chiar și atunci ego ul tău îti va spune că ea se va întoarce la tine, că nu va găsi pe unul mai bun, că îi trebuie doar puțin timp de gândire!  Ghici ce? Timpul în cazul ăsta îti este cel mai mare dușman,  pentru ca în timp ce tu umbli din rebound in rebound pe ea o face altul sa zâmbească și așa o câștiga, într-o secunda, cu un zâmbet,  un gest,  o atenție de care tu nu ai fost capabil in atâția ani!

Între timp tu meltean de rând aduni trofee și suferi de rebound în timp ce suspini după cea pe care numai tu știi ca o iubești pentru că ai fost mai tot timpul ocupat cu nimicuri și ai uitat să îi arăți ca fără ea ești gol!

Și abia atunci când realizezi cât ești de gol o vrei înapoi însă da-mi voie să te surprind din nou! Viața ca și ea, femeia pe are o iubești, nu așteaptă sa crești tu și sa îti vina mintea la cap, viața merge mai departe la fel și ea! Și abia atunci când realizezi ca ești mai gol decât Adam fără vestita frunza îti vei spune : "Sunt prost că am lăsat-o să plece!" Și atunci vei fi într-adevăr un prost însă cine mai are "cojones" ca tine? Nimeni! Atunci vei fi într-adevăr primul și singurul din topul ăla imaginat de tine,  văzut de cei din jur ca un top al prostiei și încăpățânarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cuvintele pe care nu le spui , se pierd :