sâmbătă, ianuarie 23, 2010

Pentru oricare din ei...

Nu ma astept ca toata lumea sa ma placa asa cum nu plac nici eu pe orcine, nu ma astept sa primesc respect din partea oricui chiar daca eu incerc sa il ofer indiferent de situatie, nu ma astept sa impart idei si ganduri cu oameni incapabili sa isi exprime frustrarea si prefera sa ramana anonimi, nu mai am incredere in nimeni si un prieten imi spunea ca nu e bine sa te increzi in cine nu crede... , nu imi pasa cum imi judeca ceilalti viata pentru ca eu inca pot merge cu fruntea sus, nu imi pasa ca poate iti sunt nesuferita sau m ai transformat in dusman dar frecventezi pagina asta sa vezi daca mai traiesc, nu imi pasa daca esti mai cult decat mine sau mai citit cum nu ar trebui sa iti pese ce consider eu extraordinar , nu imi pasa daca cei 7 ani de acasa i-ai petrecut pe strada, nu imi pasa ca tie iti pasa de ceea ce scriu eu, nu imi pasa ca poate par aroganta cand altora nu le pasa ca poate nu e decat o aparenta, nu imi pasa ca au altii impresii despre mine daca se tem sa mi le spuna in fata, nu imi pasa de nimic atata timp cat oamenii care ma vor prietena ma au, au rabdare, stiu ce pot, ce vreau, ce stiu, ce as face oricand pentru ei... de restul pur si simplu nu imi pasa pentru ca cineva,candva a ajuns la concluzia ca "Ignoranta e mai costisitoare decat o educatie buna..." iar eu am trait mereu modest!

2 comentarii:

  1. Pe scurt nu iti pasa de nimic ... ceea ce voiam si eu sa se deduca din comentariul anterior ... Am semnat anonim pentru ca sincer nu voiam sa imi raspunzi la ceea ce am scris ( pentru ca ma cunosti ), mi am exprimat o opinie vis a vis de ceea ce scriai tu ca este extraordinar si am vrut sa ramana o opinie nu sa se transforme in dialog/dezbatere aprinsa ... Nu este o frustrare sa iti expui parerile altfel decat sa nu le expui deloc De ex mi se pare o persoana frustranta cea care pune diverse chestii pe blog cu texte/poze cu "iubiti" si apoi le sterge probabil ca sa nu le vada altii ... asta apropo de mers cu fruntea sus ... Poate as fi vrut sa ghicesti cine sunt dar acum ma bucur ca probabil nu o vei face Semnat: o persoana care a tinut la tine , nu te-a inselat niciod si pe care ai stiut sa o alungi pana a fost prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai fost in viata mea sau mai bine zis, ca ai fost as fi ghicit , dar de aici si pana la a-mi judeca modul in care scriu pe blog e cale lunga...Nu stiu cat de bine ma cunosti daca asta iti e parerea, la fel cum nici nu stiu cum de ai tinut la mine astfelca acum nu mai esti...aici! Daca gaseam omul care sa tina la mine cu adevarat avand in vedere cat de usor ma pot atasa...probabil erai si acum! Nu te-am alungat oricine ai fi, nu am facut-o cu nimeni, daca asa a fost sa fie gandeste te ca poate ti-am facut un bine daca ai ajuns sa crezi ca scot pozele cu iubitii la interval... Probabil nu ai rasfoit destul blogul , ai fi vazut mai multe...dar asta nu e treaba mea! Cat despre postul de aseara erau extraordinare ideile surprinse si nu pozele ...ideile erau foarte bine conturate dar cu riscul sa ma repet, nu cred ca ai ajuns sa ma cunosti cum spui si nici tii la mine! Daca totusi s-a intamplat si ti-am facut rau atat cat sa ma judeci asa...sa ma ierti!

    RăspundețiȘtergere

Cuvintele pe care nu le spui , se pierd :